Nieuwe eigenaar Fysio Kerk en Zanen

  • 17 november 2020

Aan mijn patiënten,

Met ingang van 1 januari 2021 ga ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeute in mijn praktijk ‘Kerk en Zanen Fysiotherapie’ beëindigen. Met veel plezier heb ik 28 jaar in Alphen aan de Rijn in de wijk Kerk en Zanen gewerkt; gedurende ruim 21 jaar heb ik dit samen met mijn collega Myrna van Bijnen gedaan.

Ik ben blij dat ik een ervaren opvolgster gevonden heb in mijn nichtje Floor Wijnheijmer. Zij zal zich hieronder nader introduceren.

Daarnaast ben ik verheugd te kunnen melden dat Myrna van Bijnen aan de praktijk verbonden blijft. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij beiden garant staan voor goede, kwalitatief hoogstaande fysiotherapie. Ik wens Floor en Myrna dan ook alle succes bij het uitoefenen van ons prachtige vak en met het voortzetten van de praktijk. Mocht u bezwaar hebben tegen het overdragen van uw patiëntendossier, dan kunt u dat de komende maand kenbaar maken. Ik dank u voor het vertrouwen dat u mij de afgelopen jaren heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, 

Sabijn Gorter


Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zet ik met ingang van 1 januari 2021 de fysiotherapiepraktijk voort. Na mijn opleiding in Groningen ben ik ongeveer 6 jaar werkzaam geweest in verschillende eerstelijnspraktijken in Amsterdam. Ik heb mij verder gespecialiseerd als manueeltherapeut (Msc), de driejarige master opleiding heb ik in juni 2019 afgerond. Als manueel therapeut heb ik veel affiniteit met nek, rug en hoofdpijnklachten. Naast deze verdieping heb ik mij verder gespecialiseerd in schouderproblematiek, musculoskeletale echografie en shockwavetherapie. Hierover geef ik scholing bij het nationaal trainingscentrum echografie (Nt-e) voor fysiotherapeuten.  Kortom, ik ben ambitieus en gedreven en altijd op zoek naar innovatie en/of verbetering.

Een nieuwe uitdaging heb ik gevonden in het overnemen van de praktijk van Sabijn Gorter. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega Myrna en naar de behandelingen met u. 

Met vriendelijke groet,

Floor Wijnheijmer 

De contactgegevens blijven grotendeels gelijk:

Zuiderkeerkring 209
2408 JZ Alphen a/d Rijn

0172 – 490592
Mobiel wordt: 06 – 51978713

E-mail: mail@fysiokerkenzanen.nl
www.fysiokerkenzanen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree