Lekker onbezorgd op reis: voor iedereen mogelijk

  • 14 juni 2016

Op vakantie gaan is niet voor iedereen zonder meer mogelijk. Mensen kunnen problemen ervaren omdat ze bijvoorbeeld minder mobiel zijn, medicijnen gebruiken, onder behandeling zijn van een fysiotherapeut of anderszins hulp nodig hebben. Toch hoeft dat geen reden te zijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Richard Klaasse, jarenlang werkzaam als verpleegkundige, op dit moment op de ambulance, helpt u graag om uw reis te realiseren. Hij regelt medische zaken en begeleidt u naar uw (vakantie)bestemming, wereldwijd. Kijk opwww.richardreistmee.nl voor de mogelijkheden en meer informatie.

 

One comment on “Lekker onbezorgd op reis: voor iedereen mogelijk

  1. Ed schreef:

    Richard staat hier in de stand van Edventure. Ons in Costa Rica gevestigde reisbureau. Mijn vrouw en ik hebben een 5-jarig zoontje. Hij is geboren met hersenvliesontsteking en hersenverlamming. We weten er dus alles van hoe belangrijk het is om met je handicap een zo normaal mogelijk leven te leiden en indien dat om wat voor reden dan ook lastig is, hoe belangrijk het is dat mensen zoals Richard een helpende hand toesteken.

    Richard, super wat je doet!! We zijn er trots op dat we met je samen mogen werken hierin!

    Groeten uit Costa Rica,

    Ed (www.edventure.biz)

Comments are closed.